Fotoliu MIRUS-IOO 2 grey

14 000 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

„MIRUS-IOO grey” este astăzi unul dintre cele mai populare și accesibile modele de scaun anatomic pentru computer de la compania Comfort Seating Group, atât în rândul liber profesioniștilor, cât și în rândul utilizatorilor de PC care lucrează de la distanță, cât și în rândul operatorilor, specialiștilor IT și lucrătorilor de birou obișnuiți. La un preț destul de mic, scaunul de birou păstrează toate proprietățile ortopedice inerente altor bestseller-uri ale fabricii și este de fapt o versiune bugetară a unui astfel de scaun ergonomic pentru computer precum ErgoHuman Plus.

Numărul maxim de setări personale și controlul funcțiilor cu o singură pârghie vă permite să ajustați individual scaunul ergonomic la parametrii fizici specifici ai utilizatorului în doar câteva minute. Prezența unui spătar ortopedic dublu și a unei tetiere ergonomice vă permite să lucrați timp îndelungat fără să vă simțiți obosit, dureri în spate și gât. Mesh, „respirabil”, scaunul promovează un transfer adecvat de căldură, distribuie în mod ideal sarcina și absoarbe greutatea. Scaunul ortopedic Mirus are functionalitate maxima, un grad ridicat de personalizare la parametrii fizici ai utilizatorului si adaptabilitate la miscarile acestuia cu sprijin deplin al corpului. Scaunul pentru computer MIRUS este o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul de înaltă calitate la costuri minime.

Scaunul anatomic MIRUS-IOO grey, în varianta de bază, este furnizat doar într-un set complet, care include: tetiera 3D, spătar ortopedic dublu, cotiere 4D, scaun glisant, suspensie adaptivă, traversă monolitică lustruită din aliaj de aluminiu și roți cu un protector pentru tipuri de podele dure.

Brand
COMFORT
Țara
Scoţia
Mecanism
SYNCHRO
Brațe
5D