Returnarea și schimb:

Cumpărătorul are dreptul să refuze bunurile comandate în orice moment înainte de a le primi sau după primirea bunurilor - în termen de 14 zile, fără a lua în considerare ziua cumpărării, prezentînd bonul de plată sau factura fiscală. De asemenea, în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără a lua în considerare ziua cumpărării, Clientul are dreptul de a efectua schimburi de bunuri calitative pentru mărfuri similare, dacă mărfurile specificate nu se potrivesc cumpărătorului în formă, dimensiune, stil, culoare sau configurație.

În caz de refuz, Cumpărătorul trebuie să returneze bunurile comandate la magazinul LIMANI.MD pe cont propriu la adresa: Chișinău, bd. Decebal, 23/1  CC JUMBO , etajul 1

Pentru a returna bunurile, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  1. Bunurile pot fi acceptate de către Vînzător în termen de 14 zile de la momentul primirii efective a bunurilor de către Cumpărător.
  2. Bunurile pot fi acceptate în cazul în care Cumpărătorul depune bonul de plată sau factura fiscală.
  3. Produsul nu are urme de utilizare: zgîrieturi, chipsuri, scufe sau alte deteriorări; să nu fie încălcate proprietățile sale de consum.
  4. Echipamente salvate, etichete, instrucțiuni (dacă sunt atașate) și marcajul fabricii.

Dacă nu sunt îndeplinite condițiile enumerate mai sus, Vînzătorul își rezervă dreptul de a refuza să accepte mărfa.

În cazul unui litigiu Cumpărătorul va avea dreptul să solicite Agenției pentru Protecția Consumatorilor a Republicii Moldova (Agenția pentru Protecția Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei)

Adresa: Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 78
             Tel: 74-14-64
             Email: consumator@apc.gov.md
             www.consumator.gov.md