Fotoliu ERGOHUMAN ELITE 2 black/grey

La comandă - pînă la 30 zile
15 800 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

Ce este reglabil în scaunul ergonomic din plasă Ergohuman Elite 2
1. Înălțimea de rulare, adâncimea scaunului (50 mm) și unghiul spătarului, pe care fie le puteți bloca pe loc, fie lăsați spătarul în modul liber. În plus, se ia în considerare posibilitatea de înclinare înainte.
2. Rigiditatea balansării mecanismului sincron - lucrând în dinamică, reglezi forța de înclinare în funcție de greutatea ta și găsești astfel un echilibru ergonomic fără a-ți pierde controlul asupra posturii, picioarele rămân pe podea fără a te desprinde de ea.
3. Înălțimea spătarului (6 poziții) și suport lombar reglabil separat - în noul scaun, producătorul a adăugat caracteristica pe care toată lumea a cerut-o - reglarea rigidității suportului lombar.
4. Tetiera reglabila (2D) si cotiere 5D. Acesta este unul dintre puținele scaune în care cotierele pot fi ridicate pentru a lucra cu un smartphone.
Materiale pentru scaune de birou Ergohuman Elite 2
1. Plasă ergonomică cu diferite grade de tensiune (10 zone) pentru cea mai confortabilă potrivire, termoreglare adecvată și distribuție a greutății. Plasa este realizată din nailon și țesături de bumbac, rezistă la o sarcină de 120 kg greutate timp de 10 ani (certificată pentru 100.000 de cicluri de ridicare).
2. Plastic FPS (Functional Polymer Composite) – folosit acum în cadru în loc de poliamidă sau polipropilenă reciclată, care avea întrebări despre structura instabilă și mirosul specific. Noul material oferă nu numai durabilitate, ci și un suport mai bun al plasei.
3. Aluminiu turnat sub presiune în cruce și elemente de bază - scaunele ergonomice sunt scaune pe care nu trebuie să le arunci niciodată, pentru că pe lângă protecția sănătății spatelui, garantează și capacitatea de a rezista la utilizarea zilnică 24/7.

Brand
COMFORT
Țara
Scoţia
Mecanism
SYNCHRO
Brațe
5D