Adaugă produse la dorințele tale
Adăugați produse pentru a compara
0
Comanda mea

Scaun JACK Black V-4

Articol 6318495
În stoc
580 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă

Prin curier în Chișinău — gratis 

Mai multe informatii

  • Cash

Garanția - 12 luni

Recenzie sau comentariu nou
Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Scaunul pliabil JACK Black este o alegere excelentă pentru cei care trebuie să aibă scaune „în rezervă”, deoarece există deseori situații în care este nevoie de un număr mare de scaune nu permanent, ci doar din când în când. Mobilierul pliabil ergonomic ajută în astfel de situații.

Când este pliat, scaunul ocupă foarte puțin spațiu, așa că în acele momente în care nu este necesar, nu va deranja pe nimeni. Dar când apare nevoia de a-l folosi, veți obține un scaun confortabil și de încredere singur, cu un pumn de încheietura mâinii.

Cadrul modelului JACK Black este metal, ceea ce îl face la fel de puternic și de încredere ca scaunele clasice.

Tapițeria poate fi confecționată din piele artificială de diferite tipuri sau din țesătură specială, care este fabricată din fibre artificiale 100% cu rezistență crescută.

Culoare negru
Brand NOWYSTYL
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.