Adaugă produse la dorințele tale
Adăugați produse pentru a compara
0
Comanda mea

Fotoliu XENIUM-FREEWORK grey

Articol 5927314
În stoc
20 000 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă

Prin curier în Chișinău — gratis 

Mai multe informatii

  • Cash

Garanția - 12 luni

Recenzie sau comentariu nou
Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Scaun computer XENIUM-FREEWORK - ideal pentru un stil de lucru activ.
Lucrările fără xeniu reprezintă un scaun ortopedic, al cărui preț este pe deplin justificat de cea mai înaltă calitate, este o abordare integrată a calității confortului în poziție de șezut. Un sentiment complet de libertate de mișcare cu un control constant asupra posturii așezate. Sincronica mecanică a scaunului nu împiedică centrul de greutate al utilizatorului să se deplaseze nu numai înapoi ca în scaunele obișnuite de birou, ci și în toate direcțiile, în timp ce aparatul vestibular este activat, iar corsetul muscular este în ton constant.
Spatarul scaunului oferă sprijin constant corpului în orice poziție.
Scaunul are un cadru de metal negru, o cruce neagră.
Mecanismul de balansare inițial, cu un centru de greutate deplasat și un sistem de montare cu balamale nu limitează libertatea mișcărilor naturale ale unei persoane în poziție de șezut. Posibilitatea mișcării multidimensionale activează aparatul vestibular, monitorizând permanent postura, în funcție de postură. Astfel, toți mușchii abdomenului, spatelui și sistemului musculo-scheletici sunt în formă bună, ceea ce stimulează suplimentar circulația sângelui, care exclude varicele. Mișcarea constantă nu interferează cu extensia și torsiunea coloanei vertebrale, contribuie la dezvoltarea articulațiilor, împiedicând uzura acestora. Discurile intervertebrale, aflate în mișcare continuă, sunt furnizate în mod corespunzător cu substanțe nutritive responsabile pentru flexibilitatea întregii coloanei vertebrale. Un scaun dinamic este cea mai bună prevenire a osteochondrozei, scoliozei, artrozei, trombozei și a altor boli asociate unui stil de viață sedentar. Ședința dinamică, fără îndoială, este cel mai bun remediu pentru oboseală.

Brand NOWYSTYL
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.