Adaugă produse la dorințele tale
Adăugați produse pentru a compara
0
Comanda mea

Scaun KULIK SYSTEM ROYAL DESIGN ECO Blue

Articol 5926963
În stoc
14 500 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă

Prin curier în Chișinău — gratis 

Mai multe informatii

  • Cash

Garanția - 12 luni

Recenzie sau comentariu nou
Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Compania italiană KULIK SYSTEM este lider în producția de scaune ergonomice, care are o bază intelectuală puternică și o producție de înaltă tehnologie. Conceptul principal al scaunelor KULIK SYSTEM este un sistem brevetat de susținere, corectare și reabilitare a coloanei vertebrale, precum și o personalitate a stilului care va schimba o dată pentru totdeauna înțelegerea confortului pentru coloana vertebrală și ideea scaunului potrivit în general!

 

O sinteză de confort elegant și relaxare preventivă. Cu fotoliul ROYAL, aveți grijă de sănătatea dvs. fără să vă confruntați cu oboseală musculară și iritare la sfârșitul zilei.

 

Designul scaunelor respectă contururile anatomice naturale ale corpului tău, îți corectează postura, previne apariția și dezvoltarea bolilor coloanei vertebrale și garantează un confort sănătos.

Brand KULIK-SYSTEM
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.