Adaugă produse la dorințele tale
Adăugați produse pentru a compara
0
Comanda mea

Fotoliu GENIDIA GAMING

Articol 6714012
În așteptare
18 800 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Raportați când va apărea
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest element în lista de așteptare

Prin curier în Chișinău — gratis 

Mai multe informatii

  • Cash

Garanția - 12 luni

Recenzie sau comentariu nou
Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Scaunul are un aspect remarcabil, futurist. Culoarea neagră a cadrului, bazele portante monolitice negre sunt decorate cu inserții colorate. Design conceptual în stilul scaunelor de raliu, completat de „vopseaua de război” inerentă designului mașinilor de curse. Liniile drepte dau siluetei sofisticate a scaunului un aspect strict, oarecum agresiv, brutal. Integritatea imaginii este completată de o cruce cu marginile „rupte” ale razelor..

Echipamentul obligatoriu al scaunului GENIDIA include: o tetiera ergonomica reglabila in modul 4D, un spatar ergonomic, cotiere profesionale de gaming, un scaun anatomic cu suspensie adaptabila si un suport pentru picioare care se desface de sub scaun. Scaunul este controlat de o singură pârghie - Control cu o singură pârghie.

Material tapiterie - imitand pielea naturala, dar avand caracteristici superioare in ceea ce priveste abraziunea si rezistenta la deformare.

Scaunul ergonomic Genidia este prezentat în primul rând pentru jucătorii care stau la computer 24 de ore pe zi.

Brand COMFORT
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.