Adaugă produse la dorințele tale
Adăugați produse pentru a compara
0
Comanda mea

Fotoliu TRULY BLACK

Articol 6713890
În stoc
16 000 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
%
Autentificați-vă pentru a afișa reducerea cumulată
Comanda rapidă

Prin curier în Chișinău — gratis 

Mai multe informatii

  • Cash

Garanția - 12 luni

Recenzie sau comentariu nou
Intrare cu ajutorul
Evaluați produsul
Trimite

Fotoliu TRULY BLACK - un scaun ergonomic cu adevărat înalt

 

Fotoliul Truly este unul dintre puținele scaune a căror gamă de reglare se reglează la înălțimea de 160-210 cm.Desigur, aceasta este o concluzie condiționată din experiența noastră din showroom și vă reamintim că este foarte important să măsurați orice scaun înainte de cumpărare. Pe lângă spătarul reglabil pe înălțime, acesta dispune și de un mecanism sincron pentru schimbarea poziției în timpul șezutului, design anatomic corect și materiale de înaltă calitate concepute pentru utilizare zilnică timp de cel puțin 5 ani.

 

 

 

Caracteristici scaunului de calculator TRULY - spătar înalt, reglabil la o înălțime de 210 cm și alte caracteristici

 

Baza oricărui scaun ergonomic este un mecanism care vă permite să fixați spătarul la diferite unghiuri de înclinare, precum și să lucrați în modul de balansare pentru a vă descărca spatele și a asigura o mișcare regulată, chiar și în timp ce stați. Mecanismul sincron al scaunului Truly funcționează în așa fel încât în timpul înclinării spătarului picioarele tale să rămână pe podea, în timp ce scaunul se ridică doar puțin pe traseul genunchiului. Și lucrezi confortabil și cu încredere.

 

Scaunul se adapteaza si la greutatea utilizatorului prin ajustarea fortei de balansare a arcului, care este "infasurat" printr-o maneta din dreapta sub scaun.

 

În scaun, înălțimea spătarului, adâncimea scaunului și tensiunea suportului lombar sunt reglabile - acest lucru vă permite să îl reglați la aproape orice înălțime a utilizatorului.

 

Pentru și mai mult confort, scaunul Truly este completat de o tetieră înaltă și reglabilă și de cotiere reglabile pentru lucrul cu un birou de computer.

 

Spătarul scaunului este realizat din plastic special, a cărui flexibilitate vă permite să distribuiți ușor și confortabil greutatea. Scaunul este mulat și tapițat cu material textil. O astfel de soluție pentru lucrul constant șezând vă va oferi termoreglarea corectă.

Brand COMF-PRO
Spre vârf

Ne pasă de confidențialitatea dvs.

Acest site web utilizează module cookie în scopuri de marketing și statistice, precum și pentru o experiență sigură și optimizată a site-ului web. Puteți modifica acest lucru în setările browserului dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "Accept" pentru a vă da acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Acordului de utilizare.