Fotoliu TRULY BLACK

16 000 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

Fotoliu TRULY BLACK - un scaun ergonomic cu adevărat înalt


Fotoliul Truly este unul dintre puținele scaune a căror gamă de reglare se reglează la înălțimea de 160-210 cm.Desigur, aceasta este o concluzie condiționată din experiența noastră din showroom și vă reamintim că este foarte important să măsurați orice scaun înainte de cumpărare. Pe lângă spătarul reglabil pe înălțime, acesta dispune și de un mecanism sincron pentru schimbarea poziției în timpul șezutului, design anatomic corect și materiale de înaltă calitate concepute pentru utilizare zilnică timp de cel puțin 5 ani.




Caracteristici scaunului de calculator TRULY - spătar înalt, reglabil la o înălțime de 210 cm și alte caracteristici


Baza oricărui scaun ergonomic este un mecanism care vă permite să fixați spătarul la diferite unghiuri de înclinare, precum și să lucrați în modul de balansare pentru a vă descărca spatele și a asigura o mișcare regulată, chiar și în timp ce stați. Mecanismul sincron al scaunului Truly funcționează în așa fel încât în timpul înclinării spătarului picioarele tale să rămână pe podea, în timp ce scaunul se ridică doar puțin pe traseul genunchiului. Și lucrezi confortabil și cu încredere.


Scaunul se adapteaza si la greutatea utilizatorului prin ajustarea fortei de balansare a arcului, care este "infasurat" printr-o maneta din dreapta sub scaun.


În scaun, înălțimea spătarului, adâncimea scaunului și tensiunea suportului lombar sunt reglabile - acest lucru vă permite să îl reglați la aproape orice înălțime a utilizatorului.


Pentru și mai mult confort, scaunul Truly este completat de o tetieră înaltă și reglabilă și de cotiere reglabile pentru lucrul cu un birou de computer.


Spătarul scaunului este realizat din plastic special, a cărui flexibilitate vă permite să distribuiți ușor și confortabil greutatea. Scaunul este mulat și tapițat cu material textil. O astfel de soluție pentru lucrul constant șezând vă va oferi termoreglarea corectă.

Brand
COMF-PRO
Țara
Taiwan
Mecanism
SYNCHRO
Brațe
4D