Fotoliu SIHOO Q1C Light Blue

Nu este in stock
in salon
4 300 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

Cel mai nou model de scaun pentru copii reglabil SIHOO Q1C albastru deschis este în albastru moale, care este potrivit atât pentru fete, cât și pentru băieți. Datorită nuanțelor pastelate, această culoare va fi combinată cu aproape orice interior al unei camere pentru copii.

Modelul are toate ajustările necesare pentru un studiu confortabil și reușit: înălțimea scaunului, înălțimea spătarului, adâncimea scaunului. De remarcat faptul că reglarea înălțimii și adâncimii scaunului vă permite să utilizați acest model de scaun reglabil pentru copii pentru TOATE vârstele, adică. de la 3 ani și mai mult fără restricții.

Țesătură de căptușeală plăcută la atingere, rezistentă la uzură, material de umplutură moale și nedeformant modern, asemănător unui „burete moale de marshmallow” disting acest model de concurenți.

Trebuie remarcate câteva puncte foarte importante ale acestui model:

Spate „cu aripi duble” cu umplutură modernă elastică și nedeformabilă - cel mai eficient suport pentru spate. Fiecare „aripă” funcționează individual pentru a susține în mod optim spatele, în timp ce căptușeala asigură o adaptare anatomică unică, personalizată a spatelui la forma corpului copilului dumneavoastră.
Suportul pentru picioare este un element foarte confortabil.
Scaunul vine complet cu huse detașabile pentru spătarul și scaunul.

Brand
SIHOO

Produse similare