Fotoliu AKRacing Master Premium AK-PREMIUM-CB Carbon

Nu este in stock
In salon
6 950 MDL
Cumpără în credit
Livrare în raza mun. Chișinău
Garanție oficială

La dezvoltarea modelului Akracing Premium, creatorii au acordat o atenție deosebită micilor detalii, oferind cele mai bune condiții pentru fiecare utilizator. Scaunul are o formă perfect ajustată, ceea ce vă va permite să vă bucurați de un confort maxim în timpul muncii lungi și grele, precum și în timpul celor mai lungi maratoane de gaming.

Stând la birou, creezi o sarcină pe mai multe părți ale corpului deodată. Vorbim despre coloana vertebrală, gât, brațe, încheieturi și umeri. De aceea, creatorii lui Akracing Premium și-au făcut creația cât mai confortabilă, proiectându-l în așa fel încât forma scaunului să se potrivească aproape perfect oricărei anatomii, menținând întotdeauna o postură uniformă. Un jucător poate fi impunător!

În același timp, designul scaunului nu rămâne în urmă față de ceilalți parametri și caracteristici. Akracing Premium amintește în mod clar de un scaun într-una dintre mașinile sport moderne, realizat din material de calitate și având în interior o umplutură moale, care asigură confort maxim la utilizare. În plus, structura metalică a scaunului este o garanție a rezistenței și fiabilității sale ridicate. Vă puteți salva de griji și temeri inutile cu privire la orice defecțiuni și deformări pentru o lungă perioadă de timp. Doar bucurați-vă de un scaun confortabil.

Sarcina maxima: 150 kg

Brand
AKRacing